fbpx
Flat Preloader Icon

Fabriken

13 skäl all välja trusteks fabrik för fackverkstakstolar

5

1) Vi har CE-märkning

Trusteks fabrik för fackverkstakstolar har CE-certifikat nr 2358-CPR-083 utfärdat av BM Trada. I enlighet med detta är vår tillverkning strikt reglerad av olika standarder och regelverk. Med utgångspunkt i CE-märkningen ställer vi till och med högre krav på vår kvalitet än vad som egentligen krävs. Alla åtgärder och operationer i vår tillverkning är dokumenterade, från mottagning av virke till återkoppling från kunder.
Detta ger dig trygghet och visshet om att vi är ett mycket pålitligt företag med hög kvalitet och rejäl arbetsprestanda.

5

2) Vi är med i Estlands handels- och industrikammare

Estlands handels- och industrikammare är Estlands största och äldsta företagarorganisation som erbjuder olika utbildningar och hjälp avseende juridiska (bl a EU-relaterade) frågor, utrikeshandel och tullformaliteter.
Följaktligen har vi alltid tillgång till den senaste information och kan därför erbjuda de bästa produkterna och tjänsterna.

5

3) Varje fackverkstakstol är försäkrad

Vi tycker om trygghet och vill göra både oss själva och våra kunder trygga. Alla fackverkstakstolar tillverkade av oss är försäkrade på 100 000 euro.
Det vill säga att om något skulle hända med fackverkstakstolarna under transport eller hantering kommer försäkringsbolaget att ersätta alla kostnader utan någon längre diskussion

5

4) 3-årig garanti

Enligt Republiken Estlands lagstiftning ska en tillverkare ge sina produkter 2 års garanti. Fackverkstakstolar tillverkade av oss har 3 års garanti.
Vi har höjt våra kvalitetskrav utöver vad som krävs för CE-märkning. Därför kan vi tryggt erbjuda våra kunder en längre garantiperiod.

5

5) Ett professionellt och motiverat team

Hela teamet av Trusteks fabrik för fackverkstakstolar är starkt engagerat i vårt arbete. Vi har anställt professionella specialister eftersom bara då kan arbetet utföras med noggrannhet och kvalitet.
För vårt team är arbetet även en passion och hobby. Tack vare detta arbetar hela teamet av Trustek mot ett gemensamt mål. Målet är allsidig kundnöjdhet.

5

6) Projektörer finns alltid tillgängliga

Vi köper inte in projekteringsarbeten från frilansare. Vi har egna projektörer som alltid finns till hands på fabrikens kontor för att hjälpa både kunderna och tillverkningsavdelningen.
Projektörerna är beredda på utmaningar för att lösa även den mest komplicerade takkonstruktionen. För bästa resultat använder vi även den bästa programvaran (RoofCon/TrussCon) som är särskilt utarbetat för projektering av fackverkstakstolar av trä.

5

7) Högklassig kundkommunikation

Vi har även höga standarder för kundkommunikation. En nöjd kund är en kund som får både en högkvalitativ produkt och professionell service. Vi håller kunderna alltid uppdaterade och strävar efter att alltid vara tillgängliga och svara på dina frågor. Det finns inga dumma frågor. Det är nöjda kunder som gäller.
Aktiv kommunikation och kundfokuserat tillvägagångssätt säkerställer att kundens önskemål blir hörda, de är viktiga och beaktas vid tillverkning.

5

8) Moderna produktionslokaler och -maskiner

Vi har moderna produktionslokaler på 1200m², 150m² kontorsyta och över 1000m² lagringsyta utomhus. Produktionslokalerna uppfyller alla arbetssäkerhets- och brandskyddskrav. Detta har kontrollerats med en revision av Riskianalüüs OÜ som har utfärdat ett kontrollintyg.
Bra tillverkningsförhållanden möjliggör oss att erbjuda alla kunder högkvalitativ och allsidig service och tillverkning. Vi kan tillverka de största fackverkstakstolarna i Estland och antagligen i hela Baltikum! Våra fackverkstakstolar kan vara upp till 4m höga och 22m långa.
Vi tillverkar med automatiserade, högklassiga maskiner som har optimerats för att uppnå den bästa möjliga kvaliteten.

5

9) Kvalitetsmaterial

Trämaterialet ska vara CE-märkt och uppfylla kriterierna för en viss hållfasthetsklass. Vi använder uteslutande virke av hållfasthetsklass C24 som tillhör bland de bästa materialen av sitt slag. Träets fukthalt är under 22% för att undvika deformationer vid torkning utöver gällande toleranser.
Vid tillverkning av fackverkstakstolar använder vi spikplattor av fabrikat Mitek. Plattorna är varmförzinkade och uppfyller alla krav, naturligtvis har de även CE-certifikat.

5

10) Gratis projekt för fackverkstakstolar från oss

Vissa tillverkare av fackverkstakstolar vill få ett projekt upprättat av en tredje part innan de lämnar offerten. Många debiterar kunder för upprättande av projektet. Vi begriper inte varför kunden ska göra särskilda utgifter för att överhuvudtaget få en offert.
För att tillverkningsprojektet ska passa vår tillverkningsprocess är projektet alltid gratis på Trusteks fabrik. Vi varken debiterar kunderna för projekt eller kräver extra avgift för upprättande av projekt.

5

11) Minimala leveranstider

Det är naturligt att varje kund helst skulle vilja få sina beställda fackverkstakstolar levererade nästa dag. I vårt verksamhetsområde är leveranstiden oftast 1-2 månader. Vi sätter oerhört stort värde på kundens nöjdhet, därför gör vi vårt yttersta för att leveranstiden skulle bli så kort som möjligt.
Under högsäsongen för tillverkning är det tyvärr ganska svårt. Då blir leveranstiden i genomsnitt 1-3 veckor men även under denna period gör vi vårt bästa för att leverera snabbt som möjligt. Under lugnare perioder är leveranstiden för fackverkstakstolar högst ca 2 veckor.

5

12) Vi tillhandahåller fackverkstakstolar inklusive extramaterial och -tjänster

Helhetstjänst innebär att förutom tillverkning av fackverkstakstolar tillhandahålls även andra nödvändiga material och tjänster för montering. Så kan du beställa fästvinklar, skruvar, takunderlag, distanslister och andra material från oss.
Du sparar både tid och pengar genom att beställa alla nödvändiga material från ett ställe. Dessutom kan våra samarbetspartners upprätta dig en individuell offert för taktäckning.

5

13) Monterings- och hanteringsanvisning

Naturligtvis har många aldrig förr monterat fackverkstakstolar. Vi vill förebygga problem, därför har vi upprättat en detaljerad monterings- och hanteringsanvisning för fackverkstakstolar som överlämnas till varje beställare. Anvisningen kan även laddas ned från vår webbplats.
En specificerad och detaljerad anvisning bidrar till korrekt utförande av monteringsarbeten, ger extra trygghet och hjälper att lösa eventuella frågor som uppkommer.